HTML

Polgárőrök Bamakoba! Team blogja

A Budapest-Bamako autóverseny történetében először kimondottan polgárőr csapat indult a 2009-es futamon.

A Polgárőrök Bamakoba! Team - a Polgárőrség Szentendre csapata 81-es rajtszámmal, egy Mitsubishi L300 4wd 2.5TD autóval vett részt a futamon, az eddigi legnehezebb verseny kategóriában. A csapat blogját olvashatod itt.

Honlapunkat a www.bamako.polgarorseg.net linken éred el!

Polgárőrök Bamakoba! team képei

Friss topikok

2009.01.22. 09:08 Polgárőrök Bamakoba! Team

Friss hírek - 2009.01.23

 A 81-es csapat, a polgárőrök nem adták fel!!!

      1. 21:49 – Mobiltelefonos üzenet

 

 

Telefonnál: Szabó Tamás

Az otthonról jött jó tanácsok alapján oda jutottunk a szerelőkkel, hogy a főnök behívott az irodájába és megmutatta, hogy neki diplomája van, és mi hagyjuk békén. Utána már feladta az egészet, hogy rossz az egész motor, különben is öreg az autó, de azért a végén csak nekiálltak megnézni a kipufogógáz visszavezető szelepet, amit mi fél napja mondunk nekik, hogy meg kéne nézni. Ezek után kiderült, hogy ez rossz és mosolyogva közölték, hogy ők ezt mindjárt megoldják. Azóta tökéletesen működik az autó. Most már az itthonról kapott adagolóval és a lezárt szeleppel remekül haladunk az autópályán, nyomunkban a 74-es csapat, aki pont utolért minket a szerviznél a két váltócsere után. Így együtt próbáljuk megtenni a hátralévő utat.

 

- Mikorra várható a komppal való átkelésetek?

Nem abba a kompkikötőbe megyünk ahova eredetileg mentünk volna, hanem egy másikba, ott sűrűbben jár a komp. Reggel 7-kor indul az első, 9-kor a második. Szeretnénk a 7 órást elérni, ha nem akkor a 9 órással megyünk át. Ottani időeltolódás miatt a 9 órás is helyi idő szerint 8:45-re érkezik. Mindössze 45 perc alatt megy át a csatornán ez a komp. Utána ott vámvizsgálat és próbáljuk beérni a menetet.

 

Köszönjük szépen mindenkinek a bíztatást, köszönjük a sok segítő telefont az ötletekkel. Az alkatrészt és mindent, mindent köszönünk. Nagy támogatást kaptunk. Örülünk, hogy ennyien szurkolnak nekünk.

 

Telefonnál: Svigelj Sándor

Nagyon szépen köszönjük a sok szurkolást és segítséget. Üdvözlök mindenkit otthon! És szeretnénk kérni mindenkit, hogy feltétlen ékezet nélkül küldjenek sms-t, mert különben nem tudjuk elolvasni azt amit küldenek. Nagyon szépen köszönjük a sok sms-t amit eddig küldtek nekünk.

Üdvözlöm az otthoniakat, minden kedves barátomat, minden szurkolónkat!

 

Telefonnál: Mozsgai Endre

Már kezdtem volna kicsit megrogyni, de MEGYÜNK!!! Az a lényeg, hogy megyünk!

Még 800 km, a GPS szerint 02:20-ra érünk Algeciras-ba, valamelyik komppal átmegyünk délelőtt. Csak menjünk.

Köszönünk mindent mindenkinek! És a „kitartást” is csak „a” betűvel írják mert nem tudjuk elolvasni! Köszönjük!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bamako2009


A bejegyzés trackback címe:

https://polgarorok-bamakoba.blog.hu/api/trackback/id/tr14894974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása