HTML

Polgárőrök Bamakoba! Team blogja

A Budapest-Bamako autóverseny történetében először kimondottan polgárőr csapat indult a 2009-es futamon.

A Polgárőrök Bamakoba! Team - a Polgárőrség Szentendre csapata 81-es rajtszámmal, egy Mitsubishi L300 4wd 2.5TD autóval vett részt a futamon, az eddigi legnehezebb verseny kategóriában. A csapat blogját olvashatod itt.

Honlapunkat a www.bamako.polgarorseg.net linken éred el!

Polgárőrök Bamakoba! team képei

Friss topikok

2008.12.07. 13:45 Polgárőrök Bamakoba! Team

Kezdjük az autó felkészítését, tesztelését. - 2008.11.01.

A mai napon rövid tesztelés után átnéztük, mit kell még beszerelni az autóba és mit kell kicserélni.
Összeállítottuk az útra szükséges dolgok listáját... a háromnegyede megvan. Navigálásból 100%-on állunk, hiszen teljes európai navigációs rendszerből kettő is van. Az egyik készülék használható lesz valamennyire Afrikában is, de sikerült jutányos áron egy alig használt profi készüléket is vásárolni már, ami minden szükséges tudással rendelkezik.

Jövő héten a ruházat összeállítása következik Dr. Promotion jóvoltából. Indítjuk a szükséges oltásokkal, egészségüggyel kapcsolatos teendőket is. Tetanusz, sárgaláz, Hepatitis A és B... malária- és egyéb gyógyszerek. Ja, fogorvoshoz is mennünk kell... nem egy kéjutazás ez, már most sem!

Közben a további szponzorok keresése is folyamatban van. Elkezdjük a felkészülésről szóló werkfilm forgatását és a fényképezést is!

November 19-én adjuk le a vízumkérelmeket, melyek Mauritániába és Maliba történő belépéshez szükségesek.

November 29-én a Budapest-Bamako WarmUp próbafutamon mérjük meg magunkat először...

Még 76 nap a rajtig!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://polgarorok-bamakoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4809192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása